Letar du efter bra advokater eller annan juridisk hjälp i Stockholm och 08-området?

Skaffar man sig en bra advokat behöver man aldrig oroa sig för vilket arvode som din advokat vill ha. Det är alltid motparten som får betala…
Det finns advokater, bra advokater och så finns det riktigt bra advokater. Oavsett vad det är som är föremål för prövning i rätten finns det advokater
och advokatbyråer som är mer eller mindre specialiserade på ämnen som affärsjuridik, webbjuridik, familjerätt, brottmål eller försäkringsrätt.

En advokat-utbildning tar cirka 4-6 år och är en av de absolut mest krävande utbildningar som man kan företa sig. När man har gått klart sin advokatutbildning, får man arbeta ett antal år som advokatbiträde med praktiskt juridiskt arbete, för att sedan ansöka om att bli antagen som ledamot av Sveriges advokatsamfund.

Först när man blivit antagen i Advokatsamfundet får man kalla sig advokat. Advokaten spelar en viktig roll i rättsstaten. Advokaten skall, inom ramen för advokaternas etiska regler, företräda sin klient på bästa sätt. Alla advokater har, givetvis, absolut tystnadsplikt.